back button

Nyheter

2024-07-25

Gatufesten

Den 1 juni anordnade grannarna vid korsningen Ingmar Bergmansgata och Nybrogatan en gemensam gatufest. Detta evenemang, likt förra årets, lovar att bli ännu bättre den här gången. Mikael Einarsson fångar essensen perfekt: ”Man säger att en gång är ingen gång, två gånger är en vana och tre gånger är en tradition. Även om det är första året vi tre gör detta tillsammans, ser vi det redan som en vana. Vi ser fram emot att göra detta till en årlig tradition där vi inviger sommarsäsongen med en gemensam torgfest dit alla är välkomna!”

I år är La Petite Soeur, i samarbete med sin systerkrog Chez Jolie, också en del av arrangörsteamet och tillför sin unika charm till firandet. Med den tillkomna uteservering delen, generösa vinlista och mysiga atmosfär kommer dessa etablissemang utan tvekan att höja festivalupplevelsen.

Du kan förvänta dig en mängd olika attraktioner, inklusive livemusik, drinkar från en slushmaskin med två olika smaker som svalkade i den gassande solen. Rotisserie och en ostronbar, tillsammans med mycket mer för att glädja alla sinnen. Atmosfären var laddad med energi, entusiasm och gemenskapsanda när lokalbefolkningen och besökare samlas för att njuta av festligheterna.

Mikael Einarssons entusiasm delas av alla arrangörer, som ser detta som en fantastisk möjlighet att samla människor, fira början av sommaren och skapa bestående minnen.

Läs pressmeddelandet här