back button

Nyheter

2024-07-04

Sommar i Stockholm

I sommar utspelar sig många konserter i Stockholm. Oavsett om du planerar att se Bruce Springsteen, Eldkvarn eller Justin Timberlake. För att avrunda kvällen är ett besök på vår vinbar La Petite Soeur starkt rekommenderat. Med en bred vinlista och en avslappnad atmosfär är det den perfekta platsen att koppla av efter en lång, spännande kväll fylld med musik. Vår kunniga personal kan guida dig genom utbudet och hjälpa dig hitta det perfekta glaset eller flaskan för att avsluta din kväll på bästa sätt.

Om du är sugen på att dansa hela natten lång är WALL platsen att besöka näst. Den välkända nattklubben med öppet tak ligger i hjärtat av Stureplan, på översta våningen av Sturecompagniet. Musiken spelas fram till 03:00 och är en av Stockholms bästa sommarklubbar. Med en vibrerande atmosfär och en fantastisk utsikt över staden erbjuder WALL en oförglömlig nattklubbsupplevelse.

Så, vare sig du äter middag, njuter av ett glas vin eller dansar under stjärnorna, har Stockholm allt du behöver för en oförglömlig sommarkväll. Planera din konsertkväll med en avkopplande vinupplevelse på La Petite Soeur och en livlig fest på WALL. Njut av det bästa som Stockholm har att erbjuda i sommar

FLER TIPS